Beveiliging

Beerts Security is uw specialist in branddetectie, inbraakbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole.

Neem contact op

Beveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraak behoort tot één van de belangrijkste en tegelijk ook meest traumatiserende criminaliteitsvormen. Naast financiële schade lopen de meeste slachtoffers ook een emotioneel trauma op.

Lees meer over inbraakbeveiliging

Brandbeveiliging

Jaarlijks zorgen in België ongeveer 10 000 branden in gebouwen voor talrijke doden, brandwonden en materiële schadegevallen. De schade van zo’n brand in uw woning of bedrijf is vaak catastrofaal. Een goed brandbeveiligingssysteem kan levens redden!

Lees meer over brandbeveiliging

Camerabewaking

Meer en meer mensen investeren in camerabewaking. Tegenwoordig zijn alle bewakingssytemen aansluitbaar op het internet. Dit opent een waaier aan mogelijkheden! Live beelden of opnames kunnen worden bekeken via elke computer maar ook via uw smartphone of tablet.

Lees meer over camerabewaking

Toegangscontrole

Het is belangrijk om als bedrijf na te denken over wie toegang krijgt tot welke plek. Mogen arbeiders binnen in de serverruimte? Mogen vertegenwoordigers het ganse bedrijf betreden? Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Lees meer over toegangscontrole

Gasdetectie

Gasdetectie behoort tot een reeks van preventieve veiligheidsmaatregelen. Een goed systeem spoort abnormale gasconcentraties op in een bepaalde omgeving voor deze schadelijk zouden kunnen zijn voor goederen of personen.

Lees meer over gasdetectie