Beveiliging

Beerts Security is uw specialist in branddetectie, inbraakbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole.

Neem contact op

Brandbeveiliging Limburg

Jaarlijks zorgen in België ongeveer 10 000 branden in gebouwen voor talrijke doden, brandwonden en materiële schadegevallen. De schade van zo’n brand in uw woning of bedrijf is vaak catastrofaal. Een goed brandbeveiligingssysteem kan levens redden!

Er zijn meerdere mogelijkheden op gebied van brandbeveiliging:

  • Privé woningen & kleine bedrijven
    Voor privé woningen en kleine bedrijven die geen BOSEC gekeurde installatie nodig hebben, kunnen we rookdetectoren aansluiten op uw inbraakalarm. Tevens zijn er autonome rookmelders beschikbaar op de markt, maar deze geven geen doormelding zodat u niet verwittigd wordt als u weg bent!
  • Conventionele brandmeldsystemen voor kleine bedrijven
    Standaard brandmeldsystemen voor kleinere bedrijven.
  • Geadresseerde brandmeldsystemen voor bedrijven
    Tegenwoordig zijn de meeste brandmeldsystemen geadresseerd.Dit wil zeggen dat iedere detector en component een unieke digitale code uitstuurt zodat u op de centrale exact kan zien waar het alarm zich heeft voorgedaan.

Brandmeldsystemen kunnen via een speciale digitale en brandveilige link gekoppeld worden aan de communicatiemodule van onze alarmcentrale, waardoor u slechts 1 meldkamerabonnement nodig hebt!

Beerts Security Systems  plaatst voor bedrijven enkel BOSEC goedgekeurde apparatuur. En we plaatsen deze volgens de NBN S21-100 brandnormen van België. Deze voorwaarden worden door alle brandweerdiensten en verzekeringsmaatschappijen voorgeschreven. Tevens hebben wij nauwe banden met sprinkler installatiebedrijven en bedrijven gespecialiseerd in blustechnieken voor server- en dossierruimtes. Zodoende kunnen wij een totaaloplossing bieden voor uw onderneming.